Rick van Leeuwen (1981)

Rick van Leeuwen

De bedoeling van deze pagina is dat u helemaal onder de indruk raakt van wat Rick van Leeuwen in zijn leven heeft bereikt. Dat u opstaat en een diepe buiging maakt, met uw armen gestrekt naar voren.

Voor werkstukken en afstudeerscripties is het natuurlijk best handig om te weten dat Rick van Leeuwen op 10 maart 1981 in Leiden is geboren, opgroeide in het wonderschone Valkenburg (Z-H) en dat hij na het vwo een studie volgde waar hij niets mee heeft gedaan. Maar waar zijn de prijzen? Waar zijn de publicaties die opschudding hebben veroorzaakt? Waar is de roem?

Geduld. Tot ik helemaal krankzinnig word van de aandacht, ga ik door het leven als een cultschrijver. Ik weet niet of ik aan alle criteria voldoe om een cultschrijver genoemd te worden, maar in ieder geval wel aan het criterium dat er weinig mensen zijn die mijn werk lezen. En als ik nu nog een paar keer het woord cultschrijver gebruik, zullen de mensen die in zoekmachines het woord cultschrijver intikken, mij als cultschrijver aanmerken.  Zo, webmaster ook blij, binnen 200 woorden vijf keer cultschrijver gebruikt. Zes keer.

Zodra ik meer ben dan een cultschrijver, maakt deze tekst plaats voor een overzicht van mijlpalen, waar de dan tienduizenden frequent terugkerende bezoekers van deze website al lang van op de hoogte zijn.