Lees hier de eerste alinea van mijn korte verhaal ‘Mauï’ dat  - naast een mooie recensie van Misschien sliep je al – in Passionate Magazine verschijnt. Hele verhaal lezen? Het april/mei nummer van Passionate magazine is na het weekend  Hier verkrijgbaar.

Op de avond dat ik de jongen met mijn Opel Corsa ’86 had aangereden, was ik net naar de hoeren geweest. Naar de hoer die zichzelf Mauï noemt, maar niets weg heeft van het eiland dat zo exotisch is – als ik de plaatjes in tijdschriften tenminste mag geloven. Buiten Nederland ben ik nooit geweest, laat staan in Mauï. Een keer was ik bijna in België, maar dat kwam omdat ik in de trein in slaap was gevallen en pas in Vlissingen wakker werd. Ik moest naar Rotterdam omdat Roos me had gebeld dat ik langs kon komen om toch een laatste poging te wagen voordat ze op reis ging. (…)

Deel via social media:
  • Twitter
  • Hyves
  • Facebook
  • NuJIJ
  • LinkedIn
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Print
  • PDF
  • Add to favorites